Idag lanserar vi Decemberutmaningen

Du vet väl om att trösklarna för många nyanlända att komma in på arbetsmarknaden är orimligt höga? Och att vi kan skapa integration på riktigt om vi sänker dem?

Den här julkampanjen vill vi inte ha pengar av dig. Vi vill, tillsammans med dig, på riktigt skapa ett mer sammansatt och integrerat samhälle genom att ge nyanlända en chans. Därför lanserar vi nu Decemberutmaningen: hjälp nyanlända att få in en fot på arbetsmarknaden!

Vi har döpt utmaningen till #enfotin, för att adressera det faktum att det idag finns tusentals drivna och arbetsvilliga nyanlända personer i Sverige som kämpar för att få en fot in på arbetsmarknaden. Just Arriveds vision bottnar i just detta, att ge nyanlända en chans att få #enfotin.

Bidra som företag

Gör så här: Signa upp på Decemberutmaningen, och visa att du vill vara med, så kontaktar vi dig under det nya året.

Det här är vår Decemberutmaning: hjälp nyanlända att få in en fot på arbetsmarknaden! Signa upp på Decemberutmaningen så kontaktar vi dig under det nya året. Stort tack för ditt engagemang.

När du signat upp - utmana dina branschkollegor att göra detsamma genom att ta en svartvit bild på din fot med sko på och posta den tillsammans med följande status i dina sociala medier:

Min önskan inför jul är att fler nyanlända ska få in en fot på arbetsmarknaden. @företagX: hjälp till ni också! Anmäl er på https://justarrived.se/decemberutmaningen så låter vi fler få #enfotin.

Jag utmanar härmed @personX @personY och @personZ att lägga upp en bild på sin fot, utmana varsitt företag, och därefter skicka vidare Decemberutmaningen.

Bidra som privatperson

Just nu finns det tusentals motiverade nyanlända som bara väntar på att få ett jobb. Vi har en lösning på problemet. Ju fler företag som registrerar sig hos oss, desto fler nyanlända får ett jobb. Enkelt va? Under Decemberutmaningen vi vill ha er hjälp med att uppmana företag att signa upp sig så att fler får jobb.

Gör så här: Ta fram din telefon, ta en svartvit bild på din fot med sko på, kopiera statusen nedan, berätta vilket företag du vill utmana att registrera sig hos oss och tagga slutligen med #enfotin.

Min önskan inför jul är att fler nyanlända ska få in en fot på arbetsmarknaden. @företagX: hjälp till ni också! Anmäl er på https://justarrived.se/decemberutmaningen så låter vi fler få #enfotin.

Jag utmanar härmed @personX @personY och @personZ att lägga upp en svartvit bild på sin fot, utmana varsitt företag, och därefter skicka vidare Decemberutmaningen.

Tillsammans kan vi ge fler nyanlända en fot in!

Med värme, Andreas König, VD Just Arrived

Just Arrived är ett icke-vinstdrivande företag och en digital tjänst som matchar nyanlända med företag som behöver få jobb utförda. Vi sköter validering, matching och tar hand om all administration så att du slipper. Vi tar dessutom fullt arbetsgivaransvar.

Frågor eller funderingar?

Läs vår FAQ eller kontakta vår VD Andreas König, [email protected].