Nu är snöbollen i rullning! Tack vare er som laddat upp en bild på er fot så har nu Rebel & Bird, Byggler, BBM I Uppsala AB, Noc Webbyrå, Make Equal, KRY, Adviser, Glamma, Avito, Klarna, LiveArena, Breakit och Universum m fl registrerat sig och meddelat att de är redo att tillsammans med oss hjälpa nyanlända få #enfotin.

I Sverige finns det just nu över 1 088 310 företag - utmana något av dem du också! Tillsammans kan vi hjälpa fler nyanlända att få en fot in och bidra till hållbar integration.

För att delta i Decemberutmaningen tar du på enklaste sätt en bild på din fot med sko på och skickar till oss här på Facebook eller till hej@justarrived.se. Du får efter en stund tillbaka en redigerad bild med instruktioner om hur du utmanar.

Decemberutmaningen


Just Arrived erbjuder företag en tjänst som gör det enkelt, snabbt och säkert att kunna anlita nyanlända. Just Arrived uppstod som ett resultat av den stora migrantvågen under 2015. Gräsrotsinitiativet engagerade snabbt både företag och privatpersoner som ville skapa en konkret skillnad. Idag är vi 15 anställda i det snabbt växande, icke vinstdrivande, aktiebolaget och har fler än 100 företag som använder vår tjänst kontinuerligt. Företaget ägs av fyra icke-vinstdrivande stiftelser, däribland Norrsken Foundation. Läs mer om Just Arrived här!