2016 was the year when doing good for real started to make ground in the Swedish tech scene. Thanks for the mention, Breakit, and kudos to our friends at Welcome Movement, Norrsken Foundation, Ari.farm, Orten.io, TRINE and the Avito-founders. It might not come as a surprise when we tell you; we’ve just got started!

Read the article.

Breakit Feature


Just Arrived erbjuder företag en tjänst som gör det enkelt, snabbt och säkert att kunna anlita nyanlända. Just Arrived uppstod som ett resultat av den stora migrantvågen under 2015. Gräsrotsinitiativet engagerade snabbt både företag och privatpersoner som ville skapa en konkret skillnad. Idag är vi 15 anställda i det snabbt växande, icke vinstdrivande, aktiebolaget och har fler än 100 företag som använder vår tjänst kontinuerligt. Företaget ägs av fyra icke-vinstdrivande stiftelser, däribland Norrsken Foundation. Läs mer om Just Arrived här!