I förra veckan skickade vi ut vår jul- och nyårshälsning till de 603 personer som valt att följa oss lite närmre.

Vi berättade bland annat två värmande exempel om Mujtaba och Wessam som fått jobb via oss och avslöjade hur många företag som just nu använder vår tjänst.

Vill du också få nyheter från Just Arrived i din inbox?

Prenumerera här, http://eepurl.com/cviFlL


Just Arrived erbjuder företag en tjänst som gör det enkelt, snabbt och säkert att kunna anlita nyanlända. Just Arrived uppstod som ett resultat av den stora migrantvågen under 2015. Gräsrotsinitiativet engagerade snabbt både företag och privatpersoner som ville skapa en konkret skillnad. Idag är vi 15 anställda i det snabbt växande, icke vinstdrivande, aktiebolaget och har fler än 100 företag som använder vår tjänst kontinuerligt. Företaget ägs av fyra icke-vinstdrivande stiftelser, däribland Norrsken Foundation. Läs mer om Just Arrived här!