Nu går vi in i slutspurten för Decemberutmaningen och sänker tröskeln så att alla kan vara med. Så långt har hela 100 (!) företag anmält intresse för att tillsammans med oss se till att fler nyanlända får #enfotin på arbetsmarknaden. Nu kan du var med och se till att företag i din omgivning sänker sina trösklar de med.

Gör så här:

  1. Dela statusen nedan och uppmana företagare/chefer i din omgivning att anta utmaningen.
  2. Skriv “Done” i kommentarsfältet när det är gjort för att uppmuntra fler att göra detsamma.

Min önskan inför 2017 är att fler nyanlända ska få in en fot på arbetsmarknaden. @företagX: hjälp till ni också! Anmäl er på https://justarrived.se/decemberutmaningen så låter vi fler få #enfotin. Jag utmanar härmed @personX, @personY och @personZ att kopiera den här statusen, utmana varsitt företag att anmäla sig, och därefter skicka vidare Decemberutmaningen.

Se kampanjen.

Slutspurt Decemberutmaningen


Just Arrived erbjuder företag en tjänst som gör det enkelt, snabbt och säkert att kunna anlita nyanlända. Just Arrived uppstod som ett resultat av den stora migrantvågen under 2015. Gräsrotsinitiativet engagerade snabbt både företag och privatpersoner som ville skapa en konkret skillnad. Idag är vi 15 anställda i det snabbt växande, icke vinstdrivande, aktiebolaget och har fler än 100 företag som använder vår tjänst kontinuerligt. Företaget ägs av fyra icke-vinstdrivande stiftelser, däribland Norrsken Foundation. Läs mer om Just Arrived här!