Under december fick vi in 413 (!!!) #enfotin-bilder som editerades och delades i sociala medier. I varje post utmanades ett företag att ta en aktiv roll i att hjälpa nyanlända att få #enfotin på den svenska arbetsmarknaden.

#enfotin photo wall

Tusen tack till alla er som lade upp en bild på er fot och donerade av er tid och ert sociala kapital. Totalt anmälde sig hela 133 företag under december månad!

Vi har nu börjat höra av oss till samtliga för att samtala om hur vi tillsammans kan hjälpa fler nyanlända få #enfotin på arbetsmarknaden.

Har du tankar eller idéer på hur vi kan locka fler företag eller andra sätt att få in fler nyanlända på arbetsmarknaden tveka inte då att höra av dig till oss på hej@justarrived.se.

133 company signups


Just Arrived erbjuder företag en tjänst som gör det enkelt, snabbt och säkert att kunna anlita nyanlända. Just Arrived uppstod som ett resultat av den stora migrantvågen under 2015. Gräsrotsinitiativet engagerade snabbt både företag och privatpersoner som ville skapa en konkret skillnad. Idag är vi 15 anställda i det snabbt växande, icke vinstdrivande, aktiebolaget och har fler än 100 företag som använder vår tjänst kontinuerligt. Företaget ägs av fyra icke-vinstdrivande stiftelser, däribland Norrsken Foundation. Läs mer om Just Arrived här!