Peppande att se Huffington Post nämna Just Arrived som ett framgångsrikt initiativ för integration. Men framför allt värmer det att se Zaher, som var en av våra första arbetstagare, lyckas så otroligt bra på svenska arbetsmarknaden.


“His current employer, Väsby hem, is eager to extend his employment. Proof enough for him that the platform take on immigration is paying off.”

Huffington Post

Läs hela artikeln.

Stockholm Overview


Just Arrived erbjuder företag en tjänst som gör det enkelt, snabbt och säkert att kunna anlita nyanlända. Just Arrived uppstod som ett resultat av den stora migrantvågen under 2015. Gräsrotsinitiativet engagerade snabbt både företag och privatpersoner som ville skapa en konkret skillnad. Idag är vi 15 anställda i det snabbt växande, icke vinstdrivande, aktiebolaget och har fler än 100 företag som använder vår tjänst kontinuerligt. Företaget ägs av fyra icke-vinstdrivande stiftelser, däribland Norrsken Foundation. Läs mer om Just Arrived här!