Superkul! Kandidater från Just Arrived tillsammans med talanger från andra håll sätter nu igång utbildningen på Mall of Scandinavia. 
Vi har många spännande uppdrag för dej på justarrived.se. Ta en titt!

Handledare Kollega

Mall of Scandinavia kandidater (många av dem levererade av Just Arrived)


Just Arrived erbjuder företag en tjänst som gör det enkelt, snabbt och säkert att kunna anlita nyanlända. Just Arrived uppstod som ett resultat av den stora migrantvågen under 2015. Gräsrotsinitiativet engagerade snabbt både företag och privatpersoner som ville skapa en konkret skillnad. Idag är vi 15 anställda i det snabbt växande, icke vinstdrivande, aktiebolaget och har fler än 100 företag som använder vår tjänst kontinuerligt. Företaget ägs av fyra icke-vinstdrivande stiftelser, däribland Norrsken Foundation. Läs mer om Just Arrived här!