Registrera dig

19 APRIL 07:00 - 08:00 NORRSKEN HOUSE

Vi vill bjuda dej på frukost och berätta om våra rekryteringslösningar. Varmt välkomna till Norrsken House, Europas största hub för företag som jobbar med innovativa lösningar för positiv förändring i samhället.

Behöver du extra personal vid enstaka tillfällen eller med uppgifter som ordinarie arbetsstyrkan inte hinner med? Just Arrived kopplar samman två grupper som behöver varandra - företag med personalbehov och nyanlända som behöver få in en fot på arbetsmarknaden

Just arrived gör det enkelt för företag att engagera och anställa nyanlända. Bland annat betalar vi de skatter, sociala avgifter och försäkringar som hör ihop med en anställning. Vi minskar företags administrativa arbete genom att ta fullt arbetsgivaransvar. Dessutom är vår databas ett effektivt sätt att lokalisera potentiella nya anställda.

Kom på en avslappnad frukost så berättar vi mer!

Information

Frukosten kommer att vara på Norrsken House.

Agenda

  • 07.00 Serverar vi frukost
  • 07.15 Introduktion till Just Arrived
  • 07.25 En företagares erfarenhet av att rekrytera genom Just Arrived
  • 07.35 En kandidats erfarenhet av att få jobb genom Just Arrived
  • 07.45 Q&A

Vi avslutar 08.00 men vi finns kvar efteråt om du har frågor och funderingar

Registrera dig

Norrsken House