Staffing Manager

Sök idag!

Vi söker dig som vill arbeta som vill bygga upp ett av Sveriges bästa konsultchefsteam och matcha nyanlända personer i Sverige med jobb. På Just Arrived Bemanning har vi precis inlett en fantastisk resa och letar nu efter vår nästa stjärna som kommer joina ett fantastiskt team. Du kommer ha stort eget ansvar där du arbetar med att hjälpa våra kunder att lösa sina behov inom bemanning och samtidigt bidra till hållbar integration.


Just Arrived erbjuder företag en tjänst som gör det enkelt, snabbt och säkert att kunna anlita nyanlända. Just Arrived uppstod som ett resultat av den stora migrantvågen under 2015. Gräsrotsinitiativet engagerade snabbt både företag och privatpersoner som ville skapa en konkret skillnad. Idag är vi 15 anställda i det snabbt växande, icke vinstdrivande, aktiebolaget och har fler än 100 företag som använder vår tjänst kontinuerligt. Företaget ägs av fyra icke-vinstdrivande stiftelser, däribland Norrsken Foundation. Läs mer om Just Arrived här!