livestream

Här kan du titta live på ons 07.15-08.00

Det är många som har visat intresse för frukostmötet men som inte kan vara med på plats så vi direktsänder mötet via facebook live. Vi kommer att berätta om våra rekryteringslösningar och därefter får vi höra från arbetsgivare och kandidater om deras erfarenhet av Just Arrived. Det går bra att ställa frågor via facebook. Direktsändingen startar 07.15.

Väl mött!


Just Arrived erbjuder företag en tjänst som gör det enkelt, snabbt och säkert att kunna anlita nyanlända. Just Arrived uppstod som ett resultat av den stora migrantvågen under 2015. Gräsrotsinitiativet engagerade snabbt både företag och privatpersoner som ville skapa en konkret skillnad. Idag är vi 15 anställda i det snabbt växande, icke vinstdrivande, aktiebolaget och har fler än 100 företag som använder vår tjänst kontinuerligt. Företaget ägs av fyra icke-vinstdrivande stiftelser, däribland Norrsken Foundation. Läs mer om Just Arrived här!